Overslaan en naar de inhoud gaan

Maak kennis met ons team

Fiscaal Raadgevers is een samenwerking tussen verschillende professionals uit de cijferberoepen. Omdat ieder van ons zijn eigen specialiteiten en ervaring heeft, is die samenwerking een meerwaarde voor de klant. We zijn gestart in 2009 en hebben inmiddels ons klantenbestand uitgebreid tot meer dan 200 vennootschappen en 300 eenmanszaken of eenmansvennootschappen.

Anthony Verhamme

fiscaal accountant ITAA
09 242 95 91
anthony.verhamme@fiscaalraadgevers.be

Anthony behaalde in 2001 zijn diploma accountancy-fiscaliteit aan Hogeschool West-Vlaanderen. Na zijn studies werkte hij zeven jaar als dossierbeheerder bij een middelgroot accountantskantoor in Gent, waar hij voor diverse kleine en middelgrote klanten verantwoordelijk was. Hij verzorgde er voor hen de boekhouding en het fiscaal dossier en hielp er een klein team aansturen.

Ondertussen startte Anthony voor eigen rekening als boekhouder in Wevelgem, waarna hij in 2005 de titel van boekhouder-fiscalist BIBF behaalde.

De specialisaties van Anthony zijn personen- en vennootschapsbelasting, digitalisering en procesverbetering en ondernemingsadvies. Anthony is zowel in Wevelgem als in Zulte het aanspreekpunt van Fiscaal Raadgevers. Hij behandelt vooral dossiers van vrije beroepen en kmo's (als eenmanszaak of vennootschap).

Julie Vanpoucke

gecertificeerd fiscaal accountant ITAA
09 242 95 94
julie.vanpoucke@fiscaalraadgevers.be

Julie behaalde in 2000 haar diploma accountancy-fiscaliteit aan Hantal (tegenwoordig Vives). Na haar studies werkte ze twee jaar als dossierbeheerder bij een middelgroot accountantskantoor in Gent en daarna tien jaar in een middelgroot accountantskantoor in Roeselare. Ze verzorgde er de boekhouding en het fiscaal dossier van de klanten.

Ondertussen startte Julie een stage bij het IAB als accountant. In 2006 werd ze na een eindexamen door het IAB erkend als accountant-belastingconsulent.

De specialisaties van Julie zijn btw, personen- en vennootschapsbelasting en toepassing van de antiwitwas- en deontologische regels. Julie is het aanspreekpunt van Fiscaal Raadgevers in Wevelgem. Ze behandelt vooral dossiers van vrije beroepen en kmo’s (als eenmanszaak of vennootschap).

Pascal Polet

gecertificeerd fiscaal accountant ITAA
09 242 95 93
pascal.polet@fiscaalraadgevers.be

Pascal behaalde in 1993 zijn diploma accountancy-fiscaliteit aan PIHO (tegenwoordig Mercator). Na zijn studies werkte hij tien jaar als dossierbeheerder bij een middelgroot accountantskantoor in Gent, waar hij voor diverse kleine en middelgrote klanten verantwoordelijk was. Hij verzorgde er voor hen de boekhouding en het fiscale dossier en zorgde intern ook mee voor de opleiding van beginnende boekhouders en accountants.

Ondertussen startte Pascal voor eigen rekening als boekhouder te Zulte, waarna hij zijn titel van boekhouder-fiscalist BIBF behaalde. In 2002 werd hij na een eindexamen door het IAB erkend als accountant-belastingconsulent.

De specialisaties van Pascal zijn personen- en vennootschapsbelasting en ondernemingsadvies. Pascal is het aanspreekpunt van Fiscaal Raadgevers in Zulte. Hij behandelt vooral dossiers van vrije beroepen en kmo's (als eenmanszaak of vennootschap).

Medewerkers

Ons team zou niet volledig zijn zonder de dagelijkse ondersteuning van deze rotsen in de branding:

  • Fabienne Lemant – actief sinds 2009 als dossierbeheerder
  • Robbe Verschelde – actief sinds 2018 als dossierbeheerder

Beroepsverenigingen

Fiscaal Raadgevers is aangesloten bij het Instituut voor Belastingadviseurs en Accountants (ITAA). Sinds 30 september 2020 zijn het IAB (Instituut van Accountants en Belastingconsulenten) en het BIBF (Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders-Fiscalisten) officieel bij KB opgegaan in het ITAA.

De beroepen van accountant en belastingadviseur zijn wettelijk gereglementeerd. Iedereen die het beroep wil uitoefenen, moet ingeschreven worden in het openbaar register. Het ITAA beheert dat register en ziet toe op de toegang tot het beroep door regelmatig toelatingsexamens en bekwaamheidsexamens te organiseren.

Over ITAA

De kwaliteitseisen en erkenningsvoorwaarden van het ITAA, samen met de voortdurende bijscholing via erkende beroepsorganisaties en externe opleidingsverschaffers, zorgen ervoor dat Fiscaal Raadgevers de klant te allen tijde kan bijstaan met actueel advies op maat.