Overslaan en naar de inhoud gaan

Boekhouding Zulte en Wevelgem

Fiscaal Raadgevers is een erkend boekhoud- en accountantskantoor. We verzorgen uw boekhouding en administratie in samenspraak met u.

Service op maat

Op basis van verkennende gesprekken (in onze kantoren, bij u ter plaatse of online) en van de informatie die we bij u (en uw medewerkers) inwinnen, stellen we een service op maat voor. Wilt u een summiere dienstverlening of heel uitgebreide boekhoudkundige en administratieve bijstand? Beide – en natuurlijk ook alle tussenvormen – zijn mogelijk in nauw overleg en altijd volgens de regels van de kunst. Het intakegesprek is altijd gratis. In overleg kiezen we dan voor een vaste fee of een fee in regie.

Boekhouding Zulte en Wevelgem

Voor elke zaak de juiste oplossing

In ons klantenportfolio prijken allerlei soorten bedrijven van verschillende omvang en allure, zoals:

Eenmanszaken

Eenvoudige dubbele boekhouding met op het einde van het boekjaar een resultatenrekening.

Kleine en middelgrote vennootschappen

Dubbele boekhouding met op het einde van het boekjaar een balans en jaarrekening.

Vrij beroepen en medische beroepen

Beroepen met een specifiek cliënteel vereisen een specifieke benadering. Die zijn niet btw-plichtig. Meestal is er veel nood aan optimalisatie van de fiscale situatie.

Leve de technologie: boekhoudpakketten

Zoals gezegd, werken we altijd op maat van de klant. Naargelang de grootte en de behoeftes van uw onderneming is er een aangepaste verwerking nodig. U kunt uw volledige boekhouding in onze handen leggen of u kunt ze gedeeltelijk zelf doen en door ons laten afwerken. Zo is er de mogelijkheid dat we intern alle stukken verwerken, maar u kunt er ook voor opteren om zelf een deel van de ingavewerkzaamheden uit te voeren. Daarvoor kunt u de boekhoudsoftware gebruiken waarmee wij al werken of ons laten koppelen naar de bestaande software in uw onderneming.

Pakketten die we zelf gebruiken

  • Office M is een modulair opgebouwd boekhoudprogramma van Intradev. Digitalisering van facturen  en betalingen dragen bij tot een efficiënte boekhouding.
  • Octopus is het online boekhoudplatform van Inaras in Gentbrugge. Als u dat platform ook gebruikt, zijn we steeds in de mogelijkheid om in te loggen en uw ingave na te kijken en te verbeteren waar nodig.
  • Codabox centraliseert bankrekeningen in de software van uw keuze. Printen of opsturen met de post is niet meer nodig.

Koppelen met externe software

U kunt ook met uw eigen boekhoudsoftware werken. We bieden dan hulp ter plaatse en/of verdere verwerking in onze kantoren in Zulte of Wevelgem. Veelgebruikte pakketten zijn Exact, Furoo en Billit, maar er valt bijna altijd te koppelen met elke software, zelfs pakketten op maat. We werken samen met technische partners die die koppelingen kunnen programmeren.